AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk sevdiğini görmek

Kahve falında ilk sevdiğini görmek

Kahve falında ilk sevdiğini görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hayaller kurulacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kendisini keşfedeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine işarettir.

Kahve falında ilk sevdiğini gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında ilk sevdiğini görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek hayatının afiyette geçeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilk defa sigara içmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilk safta namaz kılmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında ilk eşini görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilk kuranı kerimi görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında ilk kez sigara içmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, önemli sorumluluklar alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir