AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı görmek

Kahve falında arı görmek

Kahve falında arı görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına yorulur.

Kahve falında arı gördüyseniz:

  • Pazarlık kabiliyetiniz size istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında bal arı görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bal arısı görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arı görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Kahve falında yaban arısı öldürmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük arı görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arı ve sinek görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı balı yemek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir