AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı kovmak

Kahve falında arı kovmak

Kahve falında arı kovmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı kovmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Kahve falında arı kovmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evden birilerini kovmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evden kovmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, evine haciz geleceğine inanılır.

Kahve falında akrep kovmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birilerini kovmak yetki sahibi olacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evden domuz kovmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kargayı evden kovmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini kovmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir