AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini görmek

Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini görmek

Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kısmet alacağına, heveslerinin de azalacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında ikinci kez evlendiğini görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında birinin ikinci kez evlendiğini görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında eşiyle ikinci kez evlenmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Kahve falında iki kez evlenmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynı kişiyle ikinci kez evlenmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ikinci kez evlendiğini görmek başarının düşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir