AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikinci evlilik yapmak

Kahve falında ikinci evlilik yapmak

Kahve falında ikinci evlilik yapmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ikinci evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında istemediği evlilik yapmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında mutlu bir evlilik yapmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ikinci evlilik yapmak kendisine kızacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akraba evliliği yapmak tatsızlıkların yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir