AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tavşan görmek

Kahve falında iki tavşan görmek

Kahve falında iki tavşan görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, torunlarına dahi yeteceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tavşan gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tavşan öldürmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında turuncu tavşan görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev tavşan görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, imkânsızı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında tavşanı tutmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan vuramamak hobilerine eğileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki beyaz tavşan görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tavşanı beslemek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir