AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine salatalık vermek

Kahve falında ölmüş birine salatalık vermek

Kahve falında ölmüş birine salatalık vermek huzursuzluklar ile boğuşacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, insanların güvenini kazanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine salatalık vermek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında ağaçta salatalık görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede salatalık toplamak onu isyan noktasına getireceğine, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık soymak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık ve patlıcan görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık saklamak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil salatalık bahçesi görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık fidesi görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işarettir.

Kahve falında salatalık yediğini görmek başarı kaydedeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir