AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane görmek

Kahve falında iki tane görmek

Kahve falında iki tane görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Kahve falında iki tane kadın görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane bilezik takmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine delalettir.

Kahve falında darı tanesi görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üç tane fare görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane altın görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bir tane inci görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Kahve falında iki tane çorap giymek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir