AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane arı görmek

Kahve falında iki tane arı görmek

Kahve falında iki tane arı görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane arı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanabilir veya yavaş idrak eden kişilere karşı sabır göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında iki tane arı görmek yüksek mertebeye geleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki arı görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında arı ve çiçek görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arının bal yaptığını görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında arıların ısırdığını görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arının uçtuğunu görmek onlara çok bağlı olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal arısı kovalamak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda arı görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir