AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kez aynı kişiyi görmek

Kahve falında iki kez aynı kişiyi görmek

Kahve falında iki kez aynı kişiyi görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, karısının çok mutlu olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında iki kez aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Sağlık olarak, sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara karşı zayıfsınız.

Kahve falında iki kez aynı kişiyi görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aynı kişiyle ikinci kez evlenmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez askere gitmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işarettir.

Kahve falında ilk kez sigara içmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, parasız kalmaya inanılır.

Kahve falında ikinci kez evlendiğini görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir