AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki katlı bir ev görmek

Kahve falında iki katlı bir ev görmek

Kahve falında iki katlı bir ev görmek fakirleşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında iki katlı bir ev gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmanız veya diğerlerini anlamaya çalışmanız kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenin yöntemlerini bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında iki katlı beyaz ev görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek katta ev almak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemin kat ev görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tek katlı bahçeli ev görmek başarıların devamlı olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında iki katlı ev yaptırmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt katta ev görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Kahve falında üç katlı ev görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek katlı eski ev görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir