AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek katlı ev görmek

Kahve falında yüksek katlı ev görmek

Kahve falında yüksek katlı ev görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, önünün açık olacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında yüksek katlı ev gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Kahve falında yüksek katlı eve taşınmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı ev görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, ruh sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek katta ev almak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek katta olduğunu görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek kata taşınmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek katlı binalar görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek katta olmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir