AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü değişik görmek

Kahve falında yüzünü değişik görmek

Kahve falında yüzünü değişik görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, isteklerin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü değişik gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Kahve falında yüzünü değişik görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev değişikliği görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, emellere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında görev değişikliği görmek maddi olarak zayıflayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında değişik çiçek görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, borçlarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının rengini değişik görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında değişik insanlar görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalettir.

Kahve falında ev değişikliği yapmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında değişik meyve yemek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, koltuğunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir