AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıları değişik giymek

Kahve falında ayakkabıları değişik giymek

Kahve falında ayakkabıları değişik giymek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıları değişik giymek gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi bedeli olabilecek hatalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında iki değişik ayakkabı giymek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıları değişik giymek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, ruhen rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında değişik elbiseler giymek ticaretinin hızlanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında değişik çorap giymek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değişik çiçekler görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işarettir.

Kahve falında değişik çiçek görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında değişik böcekler görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç rengini değişik görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir