AnaSayfa / Genel / Kahve falında değişik meyve görmek

Kahve falında değişik meyve görmek

Kahve falında değişik meyve görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değişik meyve gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında değişik meyveler görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değişik meyve görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında değişik meyve yemek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Kahve falında değişiklik görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyeri değişikliği görmek depresyona gireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında görev değişikliği görmek güçlükle elde edilecek başarı, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde değişiklik yapmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize işarettir.

Kahve falında yüzünü değişik görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir