AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift ayakkabı giymek

Kahve falında çift ayakkabı giymek

Kahve falında çift ayakkabı giymek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çift ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift ayakkabı giymek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tek çift ayakkabı görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki çift erkek ayakkabısı görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, dinamik olacağına alamet eder.

Kahve falında iki çift ayakkabı almak daha pozitif biri olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir