AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne vermek

Kahve falında iğne vermek

Kahve falında iğne vermek sorununu kolayca çözeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iğne vermek gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret eder.

Kahve falında iğne tükürmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eline iğne batırmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzın içinde iğne görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasına iğne vurulduğunu görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalettir.

Kahve falında hastanede iğne olmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kazancının günden güne arttıracağına inanılır.

Kahve falında ayaktan iğne olmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yanlışlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında insülin iğnesi görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir