AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftar yemeği yediğini görmek

Kahve falında iftar yemeği yediğini görmek

Kahve falında iftar yemeği yediğini görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında iftar yemeği yediğini gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında iftar yemeği yediğini görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iftar yemeği vermek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında iftar yemeğine gitmek hayatın belli bir düzene oturacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iftar yemeği hazırlamak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Kahve falında iftar yemeği verdiğini görmek daima afiyette olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işarettir.

Kahve falında iftarı beklemek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, yaşam refahının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında iftar ezanı duymak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında iftara çağırmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir