AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı otobüse binmek

Kahve falında kırmızı otobüse binmek

Kahve falında kırmızı otobüse binmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı otobüse binmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Kahve falında kırmızı otobüse binmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı otobüse binmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüse son anda binmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle otobüse binmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret eder.

Kahve falında otobüse inip binmek çok iyi paralar kazanılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında gece otobüse binmek rızkının artacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işarettir.

Kahve falında uzun otobüse binmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında servis otobüsüne binmek elindeki imkânları seferber edeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir