AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar ettiğini görmek

Kahve falında idrar ettiğini görmek

Kahve falında idrar ettiğini görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, eşit davranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrar ettiğini gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında idrar ettiğini görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete idrar yapmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında idrarı kırmızı görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında idrar kaçırmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovaya idrar yapmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında idrara bulaşmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında idrarla kurt dökmek gelmek istediği noktalara geleceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suya idrar yapmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir