AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar kaçırmak

Kahve falında idrar kaçırmak

Kahve falında idrar kaçırmak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, günlerini bunun için harcayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret eder.

Kahve falında idrar kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Kahve falında idrarını kaçırmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, yüzüne kan geleceğine alamet eder.

Kahve falında altına idrar kaçırmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında idrar kaçırdığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrar kaçırmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında idrar akıtmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrarını içmek sağlık sorunlarının biteceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin idrar yaptığını görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine inanılır.

Kahve falında idrar bulaştığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir