AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar kaçırdığını görmek

Kahve falında idrar kaçırdığını görmek

Kahve falında idrar kaçırdığını görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, kederlerinin son bulacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, geçim derdi çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında idrar kaçırdığını gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında idrar kaçırdığını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altına idrar kaçırmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında idrar kaçırmak işini büyüteceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında idrarını kaçırmak her daim bereketli işler yapacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrar testi yapmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük idrarını yapmak kısmetlerinin kapanacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Kahve falında idrarını kırmızı görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında üzerine idrarını yapmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir