AnaSayfa / Genel / Kahve falında içkiyi dökmek

Kahve falında içkiyi dökmek

Kahve falında içkiyi dökmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, fal sahibinin muradına ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içkiyi dökmek gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında içki dökmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına rivayet eder.

Kahve falında içkiyi dökmek rahat bir hayata sahip olmaya, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Kahve falında içkiyi yere dökmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içkiyi içmemek seçkin bir eleman haline geleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında istemeden içki içmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmeye gitmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında elinde içki şişesi görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hayatın tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki tükürmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, gelirinin daimi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir