AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapça mektup görmek

Kahve falında arapça mektup görmek

Kahve falında arapça mektup görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arapça mektup gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes telaş içerisinde aceleyle hareket ederken, siz, mantık faktörünü elinizden bırakmadan ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında arapça mektup görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden mektup görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden aşk mektubu almak işinde de büyük başarılara imza atacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiden mektup almak istediği herşeye sahip olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek güzel ameller işleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında mektup zarfı görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir