AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırıyla koşmak

Kahve falında iç çamaşırıyla koşmak

Kahve falında iç çamaşırıyla koşmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırıyla koşmak gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Kahve falında iç çamaşırıyla koşmak afiyete ereceğine, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırını yırtık görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini iç çamaşırıyla görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor iç çamaşır görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak bedenen ve ruhen dinleneceğine, maddi açıdan nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kirli iç çamaşırını görmek kötülüklerden uzak olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir