AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında kendini iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında kendini iç çamaşırıyla görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kendisine gelemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini iç çamaşırıyla gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında bebek iç çamaşırı görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi iç çamaşırıyla görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında birini iç çamaşırıyla görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşır çıkarmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırıyla koşmak kurtuluşu bulacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında pembe iç çamaşır görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir