AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırında böcek görmek

Kahve falında iç çamaşırında böcek görmek

Kahve falında iç çamaşırında böcek görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, zafer elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında böcek gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Kahve falında iç çamaşırında böcek görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırıyla kalmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı çalmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırsız gezmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine inanılır.

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırlı erkek görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir