AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı iç çamaşırı görmek

Kahve falında sarı iç çamaşırı görmek

Kahve falında sarı iç çamaşırı görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, işinin başından ayrılmayacağına, sonuçtan memnun kalacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı iç çamaşırı gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında sarı iç çamaşırı görmek seyahatlere katılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak yeni adımlar atacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında hediye iç çamaşırı almak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı renk iç çamaşırı görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı giymemek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek iç çamaşırı görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir