AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırla gezmek

Kahve falında iç çamaşırla gezmek

Kahve falında iç çamaşırla gezmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yeni bir işe girileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırla gezmek gördüyseniz:

  • Sizi başarıya taşıyabilecek değişiklikler ya da teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında iç çamaşırsız gezmek bolluğun sürekli olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırla gezmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşırla gezmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, sağlığının geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırda leke görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında boklu iç çamaşırı görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü iç çamaşırıyla görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir