AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı dikmek

Kahve falında iç çamaşırı dikmek

Kahve falında iç çamaşırı dikmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, zahmetinin çoğalacağına, gergin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı dikmek gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında iç çamaşırı dikmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı renk iç çamaşırı görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi iç çamaşırı görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah iç çamaşır görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kazancının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı aldığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında eski iç çamaşırı görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir