AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe iç çamaşırı görmek

Kahve falında pembe iç çamaşırı görmek

Kahve falında pembe iç çamaşırı görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kötü günler görüleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Kahve falında pembe iç çamaşır görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe iç çamaşırı almak sorununu kolayca çözeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe çamaşır görmek büyük bir gelir toplayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak makam ve rütbe edineceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırda leke görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı kirli görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir