AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı almak

Kahve falında iç çamaşırı almak

Kahve falında iç çamaşırı almak sorunlu bir döneme gireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı almak gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında iç çamaşırını görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan iç çamaşırı görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi iç çamaşırı görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi iç çamaşır görmek çalışmalarının artacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin iç çamaşırını görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırla görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırı satın almak maddi yükümlülüklerinin artacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir