AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi iç çamaşırı görmek

Kahve falında kendi iç çamaşırı görmek

Kahve falında kendi iç çamaşırı görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Kahve falında kendi iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında iç çamaşırını görmek hatalı yollara gireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine yorulur.

Kahve falında kadının iç çamaşırını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırını yırtık görmek işlerin toparlanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşır aramak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt iç çamaşırı görmek insanlar tarafından sevileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak işlerinin yaver gideceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir