AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşır asmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırı asmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşırları asmak büyük işlere girileceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır asmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir