AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşır aldığını görmek

Kahve falında iç çamaşır aldığını görmek

Kahve falında iç çamaşır aldığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, namaz kılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşır aldığını gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı aldığını görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı aldığını görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşır aldığını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, bol kazançlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında alt iç çamaşırı görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski iç çamaşırı görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı çıkarmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında mavi iç çamaşırı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir