AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah iblis görmek

Kahve falında siyah iblis görmek

Kahve falında siyah iblis görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah iblis gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında siyah iblis görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Kahve falında iblisi yenmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iblisi dövmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytan iblis görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, yüzünü güldüreceğine işaret eder.

Kahve falında iblisle savaşmak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Kahve falında iblisi görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iblisi öldürmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iblis olmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir