AnaSayfa / Genel / Kahve falında iblisi görmek

Kahve falında iblisi görmek

Kahve falında iblisi görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iblisi gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında iblisi dövmek isteklerini yerine getireceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında iblisle savaşmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytan iblis görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalettir.

Kahve falında iblisi yenmek kötü durumlara düşürüleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iblis öldürmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iblisi öldürmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında iblisten korkmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında iblisi görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir