AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma kurdu görmek

Kahve falında hurma kurdu görmek

Kahve falında hurma kurdu görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hile ile mal elde edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hurma kurdu gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında hurmanın içinde kurt görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış hurma görmek kişinin güzel işler yapacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında hurma kurdu görmek hem geleceğinin güzel olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu hurma yemek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hanesine bolluk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hurma içinde kurt görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu hurma görmek sermayesini riske etmeyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tabak hurma görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, afiyete ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük hurma görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir