AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu hurma görmek

Kahve falında kurtlu hurma görmek

Kahve falında kurtlu hurma görmek daha bir sevileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu hurma gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında hurma içinde kurt görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu hurma yemek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu hurma görmek sorunların hallolacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında hurmanın içinde kurt görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma kurdu görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulur.

Kahve falında kurtlanmış hurma görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acve hurması görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına delalet eder.

Kahve falında kabe hurması görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir