AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma meyvesi görmek

Kahve falında hurma meyvesi görmek

Kahve falında hurma meyvesi görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, tabiatı kötü olan kişiye, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, borçların gittikçe artacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, zorlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında hurma meyvesi gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Kahve falında meyve hurma görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma meyvesi görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında hurma meyvesi toplamak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında cennet meyvesi hurma görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet meyvesi hurma yemek sevindirici haberler alınacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında hurma aldığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında hurma vermek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hurma ve zemzem görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir