AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma yaprağı görmek

Kahve falında hurma yaprağı görmek

Kahve falında hurma yaprağı görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma yaprağı gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hurma yaprağı görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil hurma yemek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaban hurması görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş hurma görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hurma yemeyi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yaş hurma yemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabe hurması görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulur.

Kahve falında hurma toplamak ve yemek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir