AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın görmek

Kahve falında hoşlandığın görmek

Kahve falında hoşlandığın görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, istemediği halde borçlanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının senden hoşlandığını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hem çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi kıskanmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın birini başkasıyla görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir