AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, rahat erileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı erkekle konuşmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın erkekle konuşmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir