AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak

Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak

Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, karamsar olacağına, satışların düşeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığı erkekle konuşmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle konuşmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak sağlık sorunun kalmayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir