AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlenmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlenmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlenmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, idealist kimse olacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, muradına eremeyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, dertlerin sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlenmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı kızla evlenmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın biriyle evlenmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın erkekle evlenmek yaşama hevesinden olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir