AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek

Kahve falında hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek

Kahve falında hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek maddi durumunun düzeleceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sarılmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişi görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandın kişiyi görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evinde görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir