AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum sulamak

Kahve falında hortum sulamak

Kahve falında hortum sulamak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, işlerin sarpa saracağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında hortum sulamak gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında hortumla toprak sulamak işlerini yoluna sokacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla yerleri sulamak arabalara ve topraklara sahip olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında hortumla ev sulamak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında hortum sulamak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında hortumla duvar sulamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla evi sulamak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir