AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum olayı görmek

Kahve falında hortum olayı görmek

Kahve falında hortum olayı görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hortum olayı gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında doğa olayı hortum görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalet eder.

Kahve falında hortum hava olayı görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortum olayı görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğa olayları görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğa üstü olaylar görmek kendisine ev alacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında olay çıkarmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına yorulur.

Kahve falında olay görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında esrarengiz olaylar görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir