AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum oluştuğunu görmek

Kahve falında hortum oluştuğunu görmek

Kahve falında hortum oluştuğunu görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, zor günlerin yaşanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hortum oluştuğunu gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında deniz hortum görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet eder.

Kahve falında denizde hortum çıktığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sel ve hortum görmek kazancın gittikçe azalacağına, hayatın tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında hortum çekmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya inanılır.

Kahve falında hortumla ateş söndürmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortum felaketi görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında uzun su hortumu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir