AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz hortum görmek

Kahve falında deniz hortum görmek

Kahve falında deniz hortum görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında deniz hortum gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında deniz üstünde hortum görmek makam sahibi olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz ve hortum görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına inanılır.

Kahve falında denizde hortum oluştuğunu görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde hortum çıktığını görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz hortumu görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde hortum görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde hortum görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz hortum görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir